preloader
Dr. Victor Raicea

Competențe:

Chirurgie coronariană
Chirurgie vasculară

Scurta prezentare

Dr. Victor Raicea este medic primar chirurgie cardiovasculară, în prezent șeful clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Craiova.

Dr. Victor Raicea si-a efectuat pregătirea în cadrul institutului de Boli Cardiovasculare Tirgu Mures între 1994 și 2001, unde a continuat dezvoltarea profesională ca medic specialist apoi medic primar.

În cadrul pregătirii profesionale, a urmat cursuri de specializare la Spitalul Deutches Herz Zentrum , Munchen (2004) , Germania și Leuven Belgia (2003).

Din 2022, Dr. Victor Raicea este Sef Lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova și a preluat conducerea clinicii de Chirurgie Cardiovasculară.

Are o experiență vastă în chirurgia cardiovasculară cu peste 2000 de intervenții efectuate în total (peste 200 în Craiova) în subdomenii precum:

  • Chirurgia bolii coronariene (by-pass aorto coronarian, una dintre cele mai frecvente proceduri realizate pentru a restabili fluxul sanguin la nivelul inimii)
  • Chirurgia valvulară (reparare sau protezare valvulara în situația în care există stenoze valvulare sau insuficiență valvulară)
  • Chirurgia bolii congenitale cardiace (intervențiile chirurgicale realizate pentru a corecta anomalii ale inimii prezente de la naștere)
  •  Chirurgia vasculara (intervenție utilizată în special în cazurile de boală arterială periferică, în care arterele care alimentează membrele inferioare sunt îngustate sau blocate)
Contact
Strada A.I. Cuza, nr. 5, bloc Romarta, Craiova

Programeaza-te acum

    × WhatsApp